Bevásárló kosár : 0 Item(s)

Adatvédelmi nyilatkozat

Ez az adatvédelmi irányelv általánosságban elmagyarázza, hogy miként védjük személyes adatait. Ez vonatkozik minden olyan személyes adatra, amelyet akkor nyújt be, amikor regisztrált velünk.

Milyen információkat gyűjtünk össze?

Az Ön által gyűjtött személyes adatok típusa a begyűjtés körülményeitől és a szolgáltatás típusától függ. Például ha egy terméket szeretne vásárolni ezen a weboldalon, akkor gyűjthetünk adatokat, például nevét, e-mail címét, címét, számlázási címét és egyéb, a vásárlásához szükséges információkat.

Amint azt a törvény megköveteli, hogy szerezzen beleegyezését a "bizalmas információk" gyűjtésére, feltételezzük, hogy Ön beleegyezett abba, hogy minden, a rendelkezésünkre bocsátott információ összegyűjtését a jelen szabályzatnak megfelelően használjuk, hacsak másként nem mondja el.

Hogyan gyűjtünk információkat

Személyes adatokat gyűjthetünk Önről, amikor meglátogatjuk weboldalunkat, ha weboldalunkon keresztül foglalkozunk velünk, vagy ha személyesen lép kapcsolatba velünk. A személyes beleegyezése nélkül nem gyűjtünk személyes adatokat. Úgy ítéljük meg, hogy beleegyezését megadja, ha kitöltötte a tranzakció e weboldalon történő megkönnyítéséhez szükséges mezőket.

Hogyan használjuk fel személyes adatait?

Általában gyűjtsd össze személyes adatait a következő célokra:

1. A weboldalunkhoz, termékeinkhez és szolgáltatásainkhoz való hozzáférés megkönnyítése

2. A megrendelt termékek szállítása tőlünk

3. Információkat nyújtson termékeinkről és szolgáltatásainkról

4. Kérje véleményét termékeinkről, szolgáltatásainkról, marketingünkről és honlapunkról.

A személyes adatok harmadik feleknek történő nyilvánosságra hozatala

Személyes adatait nyilvánosságra hozhatjuk mások számára azzal a céllal, amire az adatokat begyűjtöttük, vagy a kapcsolódó célokra, például tranzakció végeztünk az Ön nevében vagy a megvásárolt terméket. Harmadik fél vállalkozókat bonyolítunk, hogy szolgáltatásokat végezzenek nekünk, amely magában foglalja a vállalkozó személyes adatainak kezelését. Például jelenleg harmadik fél szerződő felekkel:

1. Az ezen a webhelyen vásárolt termékek szállítása

2. Adjon elektronikus pénzátutalást, hitelkártya feldolgozást és kapcsolódó szolgáltatási számlát

Személyes adatainak biztonsága

Személyes adatait biztonságosan végeztük, és nem fogjuk kereskedni, bérbe adni vagy eladni. Minden ésszerű lépést megteszünk, hogy biztonságban tartsuk az Önnel kapcsolatos információkat. A személyes adatokat elektronikus formában is tárolhatjuk a számítógépes rendszerünkön. Tűzfalak, jelszavak, vírusirtó szoftverek és e-mail szűrők az összes elektronikus információ védelmére.

Az aggodalmak megoldása

Ha bármilyen kérdése van a személyes adatainak gyűjtésével vagy felhasználásával kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk. A lekérdezésre vagy panaszra a lehető leghamarabb válaszolunk.